7/2-10

Jag sitter och tänker på hur det hade varit om du var här nu, jag har börjat drömma om dig varje natt, jag drömmer att jag träffar dig, att jag kramar dig så hårt.. och släpper inte taget, jag är så lycklig.. men jag vaknar, blir ledsen, arg och besviken på mig själv, och då kommer tårarna.
Jag visste inte att en hund kunde betyda såhär mycket för en människa, men du har alltid varit så mycket mer än bara en hund för mig, du har varit mitt allt och det vet du att du är än idag, och det kommer du vara tills jag tar mitt sista andetag. Kommer ni någonsin ses igen? tron börjar ta över och jag känner att den snart har vunnit, men jag vill inte ge upp hoppet om oss, om evig kärlek & vänskap, för jag vet att de finns..för oss iallafall.
När jag pratar om dig , känns de som att jag pratar om dig som om du levde ..
men om jag ex. sitter på bussen och tänker på dig, tänker på allting, början, de bra, de dåliga, sjukhuset, väntan , slutet och sist sorgen.. och den där smärtan, då känns det exakt som en kniv i hjärtat.
Då vet jag inte hur jag ska hantera mig själv, jag vill bara ligga i min säng och skrika & gråta, men de hjälper inte.. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra viktor.. Jag önskar att du kunde hjälpa mig att ta bort smärtan..
du är ju trotts allt min egna ängel.
Det blir som att jag får andnöd..jag får inte fram luften.. jag kan inte andas då..
Jag vill bara träffa dig, hålla händerna bakom dina mjuka öron, pussa dig på din kalla/blöta mun och säga hur mycket jag älskar dig, och de dig en lååång kram, så kan man känna värmen från din varma mjuka underbara päls, de skulle betyda så mycket.. jag skulle inte kunna sätta ord på hur glad jag skulle bli, bara för ett par sekunder.. :'(
Snart har jag varit utan dig i 4 hela månder, och varje kväll har jag gråtit mig till sömns.
Jag vill va glad, jag vill vara lycklig... tillsammans med dig!
Varför kan inte allt vara som vanligt? jag behöver min viktor, jag behöver min andra halva.
fan vad jag saknar dig, varför du, varför just du viktor!!!!!!!!!!!!!!:'(:'(



Tack för tiden hjärtat, det har varit den finaste i mitt liv, jag älskar dig!

 

 


RSS 2.0