JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING

Nu har jag fått nog, nu räcker det, man kan tro att man klarar ett tag, men när det närmar sig ett år är det inte alls okej, inte troligt, inte alls bra! jag har försökt hantera det så gott det går, folk pratar om cancer, jag tänker på dig, dom pratar om hjärnblöding , jag tänker på dig, dom pratar om akuta dödsfall, jag tänker på dig, dom pratar om hundar jag tänker på dig, jag tittar på hundar som är lik dig, jag tänker på dig, jag ser skuggor, jag ser dig.
hur mycket som helst orkar inte en kropp med, varken fysiskt eller psykiskt, och i detta fall psykiskt, det är som att det är en stor klump i min mage som vill explodera och bara skrika! vad ska jag göra?! vart ska jag ta vägen? vad fan ska jag ta mig till?! jag känner att min ork för att sörja börjar ta slut, vad gör man då? hur ska jag hantera mig för att inte bryta ihop, deppa ihop och hamna i sängkoma och bara ligga i min säng, kanske gråta lite, eller bara ligga och kolla in i väggen o tänka och inte prata. jag vill inte dit igen, jag klarar det inte, att glömma dig är inte att tänka på jag vill inte det, och jag kan inte det, men vafan ska jag göra? jag kan inte gå och tänka på dig dag ut och dag in och må så jävla dåligt.
Jag ryser och jag gråter, vart är du min älskade? om man ändå kunde spola tillbaka tiden?
jag vill känna din päls glida genom mina fingrar, känslan när du slickar mig i ansiktet.
lukten från din goa mjuka päls, värmen från dig, och all kärlek du gav mig,
jag behöver dig nu, varför är du inte här med mig? vi skulle flytta hemifrån tillsammans, allt så jävla planerat. allt.
jag vill ha dig tillbaka, ligga på golvet, pussa dig, mysa med dig, gosa, säga hur mycket jag älskar dig jag, vad har jag nu? en urna med lite grus i, är det allt jag fick kvar av dig? var det var du va värd? är det mitt fel? smärtan får mitt hjärta att slå långsamma hårda slag, och det ända jag kan säga är att jag saknar och längtar efter dig, för att inte tänka på hur mycket jag älskar dig, min underbara hund.
min viktor, min wonderful wictor, jag hoppas verkligen att du har det bra hjärtat mitt, och jag hoppas du väntar på mig, för en dag så ses vi igen, och då kan inget skilja oss åt, som jag en gång sa förut också, men gud tog dig ifrån mig.

jag saknar dig, tänker på dig!
vaka över mig, jag älskar dig, pusspuss!!
vila i frid!


RSS 2.0